HTML

Minden aminek van kezdete, van vége is

Igen! |1,0,0| |0,1,0| |0,0,1| = a válasz Anderson úr kérdésére.

Friss topikok

  • Lacka929: Az utóbbi időben kevesebbet ivott, biztos azért döntött úgy, ahogy más nem döntene józanon. Krisz... (2011.04.14. 23:08) Éden Levi

Linkblog

Éden Levi

2011.04.14. 22:34 igenember

Hát a piát nem bírja az biztos. De most egy elég nagy lecót adott minden gerinctelen féregnek, aki most valóságsóba jáccik. A barátság és még a haverság is fontosabb, mint a mani. Ahhoz képest, hogy csak 21 éves srác elég éretten gondolkodik.

Számára a tanulság meg legyen az, hogy ne bízzon meg nőkben. Csak nagyon sok gyakorlat után lehet átlátni a nőkön, mint a szitán.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://igenember.blog.hu/api/trackback/id/tr42827110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lacka929 2011.04.14. 23:08:20

Az utóbbi időben kevesebbet ivott, biztos azért döntött úgy, ahogy más nem döntene józanon.

Kriszta megmondta neki, hogy Danit választja. Szandra megmondta neki, hogy őt választja. Mégis így döntött. Hülye, vagy naív, döntse el mindenki maga.

Eleve nem kellett volna kavarni. De ha már Gárbor helyét kikavarta, Szandra mögé kellett volna állnia. De ha már Kriszta mögé állt, Krisztának őt kellett volna választania. Mert van valaha adott szó, valaha megkötött szövetség, és van tisztesség is a világon.

Krisztát Ádámék nem utálták volna jobban, ha Danit kiejti, mint ahogy már most is utálják pálfordulása miatt. Ádám szemében talán még nőtt is volna, mert tartja magát Levinek adott szavához, a Levivel szembeni eddigi viselkedéséhez.

Levi hülye volt, amit Kriszta korrigálhatott volna, de nem tette. Nagyon nagy emberi hiba volt.

Szerintem.
süti beállítások módosítása