HTML

Minden aminek van kezdete, van vége is

Igen! |1,0,0| |0,1,0| |0,0,1| = a válasz Anderson úr kérdésére.

Friss topikok

  • Lacka929: Az utóbbi időben kevesebbet ivott, biztos azért döntött úgy, ahogy más nem döntene józanon. Krisz... (2011.04.14. 23:08) Éden Levi

Linkblog

Született június 4-én

2011.06.08. 01:47 igenember

Nem vagyok jobboldali. De még csak nem is vagyok konzervatív. Ugyanakkor vannak konzervatív gondolataim, mint például ez, amit most fel akarok jegyezni magamnak.

Trianon egy szükségszerű és elkerülhetetlen válasz volt egy elveszített háborúra, amibe ugyan a Monarchia sodorta az országot de magyar katonák is részt vettek benne. Leszarom Doberdót vagy az Isonzót. Semmi közünk és jogunk nem volt az olaszok ellen háborúzni.

Teljes mértékben elfogadom, hogy Szlovákia, Szlovénia, Horvátország, Bosznia, Szerbia, Románia, Ukrajna önálló szuverén országok. Semmi közünk hozzájuk. Ugyanakkor Burgenland, Délvidék, Erdély, Kárpátalja, Felvidék magyar területek és sztem azok is maradnak. A történelem pedig ismétli önmagát, mert az emberek hülyék. Tisztelet a nagyon nagyon kevés kivételnek.

Aszondom, hogy ne éljük meg azt a kort amikor azoknak az országoknak, akik kijelölték a trianoni határokat ne magyar cerkával és körzővel rajzolják újra a határait! A magyarok nyilai kutya fasza lesz ahhoz képest.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://igenember.blog.hu/api/trackback/id/tr42966489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása