HTML

Minden aminek van kezdete, van vége is

Igen! |1,0,0| |0,1,0| |0,0,1| = a válasz Anderson úr kérdésére.

Friss topikok

  • Lacka929: Az utóbbi időben kevesebbet ivott, biztos azért döntött úgy, ahogy más nem döntene józanon. Krisz... (2011.04.14. 23:08) Éden Levi

Linkblog

"Sunáznám a szarfosódat!"

2011.03.24. 23:07 igenember

Szóval az Éden Hotel. A kipixelezett italok és a látványos elhatárolódások műsora. Egész jó kis formátum lett ebből a hoteles cuccból. Ma dupla párválasztó ceremónia volt, amiben a papírformának megfelelően és, aki figyelte a napi összefoglalókat annak nem meglepetés szerűen, Mr. Nyíregy és Norbi esett ki.

István olyan egyszerű faszi, mint egy százasszeg, Norbinak meg Ádám kavarása és furkálása tett be. Gabi a bártender igaz nagyon beszólt, hogy őt nem lehet irányítani és különben is neki már 12 éves kora óta senki nem mondhatja meg, hogy mit csináljon, ennek ellenére olyan szépen végrehajtotta azt, amit Ádám mondott neki, hogy öröm volt nézni. Kicsit fosósan a leggyengébb láncszemet Norbit ejtette ki, akit Jenni kicsit meg is könnyezett. Norbinak a kegyelemdöfést Niki adta meg Kristóffal szembe.

Aki egy kicsit meglepett az Szöszi (alias Ádám) a biztonságtechnikai mérnök. Jóképű és elég jól tud beszélni. Az ottani srácokra nem jellemző módon kerek mondatokban tud kommunikálni és elég jó meglátásai vannak. Nem csoda hogy Aliz eléggé rá is kattant.

Illetve egy hír, ami ugyan senkire nem tartozik de én annál jobban örülök neki. Végre kezdek kilábalni a betegségemből, amivel múlt héten még kórházban is jártam. Ma már tudtam végre dolgozni (hurrá!) és el tudtam végre kezdeni gyúrni is. Igaz még csak kis gyerek súlyokkal.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://igenember.blog.hu/api/trackback/id/tr682769575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása