HTML

Minden aminek van kezdete, van vége is

Igen! |1,0,0| |0,1,0| |0,0,1| = a válasz Anderson úr kérdésére.

Friss topikok

  • Lacka929: Az utóbbi időben kevesebbet ivott, biztos azért döntött úgy, ahogy más nem döntene józanon. Krisz... (2011.04.14. 23:08) Éden Levi

Linkblog

Kick-Ass

2011.02.13. 18:32 igenember

Na ez most jutott eszembe, és sehol se láttam megemlítve. Egy pár szóban megemlékeznék erről.

Sajnos csak most jutottam el oda, hogy megnézzem ezt a Ha/Ver nevezetű csodafilmet. Arról szól, hogy egy 11 éves 20 kg-os kislány hogy tángál el (gyilkol le) egy szervezett bűnözésből élő férfit és annak 20 testőrét. Van még benne két önjelölt pókember kezdemény: Ha/Ver és "Hit Girl" annak apja "Big Daddy", illetve "Red Mist", aki nem a jó oldalon áll.

A filmet nézve jutott eszembe az a pár héttel ezelőtti Fókusz, ahol beszámoltak róla hogy Seattle utcáin járkál egy maszkos férfi, aki a bűn ellen küzd. Pont ugyan, úgy ahogy ebben a filmben a Haver nevezetű ürge. Amikor senkinek nem kell segíteni akkor szemetet gyűjt. És már vannak társai is. Na mondom OMFG tudtam, hogy valami hülye holywoodi filmből szedte ezt az ökörséget. Kár hogy az nem jut el a csávó tudatáig, hogy még a filmben is hasba szúrták, kiverték a fogait, tökön vágták baseball ütővel a Ha/Ver-t.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://igenember.blog.hu/api/trackback/id/tr112658599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása