HTML

Minden aminek van kezdete, van vége is

Igen! |1,0,0| |0,1,0| |0,0,1| = a válasz Anderson úr kérdésére.

Friss topikok

  • Lacka929: Az utóbbi időben kevesebbet ivott, biztos azért döntött úgy, ahogy más nem döntene józanon. Krisz... (2011.04.14. 23:08) Éden Levi

Linkblog

Oli vs. Young-G

2011.02.13. 16:58 igenember

Valamelyik blogon már leírtam ezt hozzászólásba de leírom inkább ide is:

Valamelyik bejátszóban Oli elszólta magát vagy inkább tudatosult benne, hogy ezt a párbajt nem nyerheti meg. Onnantól neki inkább egy damage control volt az egész dolog. Jól látszott ez rajta amikor megkapta Enikő üzijét.

Megpróbálta a lehető legmesszebb elkerülni Anikót. Minden áron. Még a szerkesztői döntéssel is szembe szállt, hogy Alek mondja el inkább a beszédét. Én is így tettem volna. A tét az volt, hogy üres házba tér majd haza és nézhet új csaj után.

Az RTL megpróbálta drámaian beállítani a helyzetet, Anikó becsületét sem kímélve. Oli meg Dávidként próbált ellenállni és simítani ezt az érzelmi szálat. A kinti kapcsolata volt a tét. Egész párbaj alatt látszott, hogy Enikővel akar beszélni mintsem a Bucival.

Ez a Belevalóban ki is derült. Párbaj után Belevalóig beszélgettek és úgy néz ki megmarad a kapcsolata.

Mindazonáltal én sajnálom, hogy Oli maradt kint. Az elmúlt 10 évben sem változott a VV-t nézők ízlése. Inkább ezt az egyperces se íze se bűze jóképű Young-G gyereket szavazták vissza.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://igenember.blog.hu/api/trackback/id/tr122658385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása