HTML

Minden aminek van kezdete, van vége is

Igen! |1,0,0| |0,1,0| |0,0,1| = a válasz Anderson úr kérdésére.

Friss topikok

  • Lacka929: Az utóbbi időben kevesebbet ivott, biztos azért döntött úgy, ahogy más nem döntene józanon. Krisz... (2011.04.14. 23:08) Éden Levi

Linkblog

Lili Bordán ft. Young-G

2011.02.15. 22:40 igenember

Na, hát túléltük a Casino első részét. Rövid jó schnittek, béna poénok. Egy pár szál el lett kezdve, de alapvetően a történet nem sokat mozdult előre. Ezért nem szeretem ezeket az újfajta sorozatokat. De üsse kavics várom a következő részt.

A VV-nek gyakorlatilag vége lett. A 19:00-20:00 idősáv újra támadható. Nem hittem el más posztereknek, akik azt mondták Oli viszi el a showt, de tényleg ez a helyzet. A Nekedvaló már most érdekesebb volt, mint a főműsor. Rácz Ildikó művésznőnek annyiban igaza van, hogy más édesanyját hagyjuk ki a bizniszből. Meglepő volt, hogy Erzsi melegpornós művész úr(?) csak egy nő háta mögött tud beszélni. Mivel erőszakot sohasem alkalmazunk egy nővel szemben, ezért csak ott helyben le kell oltani ha valaki felmenőket kezdi el birizgálni. Gombár úr rövid imája a sloziban ütős akart lenni, de aztán csak kicsit szólt, nem neki való ez a Balboa figura.

Mindenesetre ez már zsinórban a második VV volt, ami csalódást okozott és bánom, hogy bekapcsoltam miatta a tévét. Azt hiszem mégiscsak meg kell barátkoznom ezzel a The Situation sráccal és Snooki csajjal, ha valóságsót akarok nézni lol. A Fresh Meat II jó volt, de a New Orleans már sztem szar. Illetve a Foxy Love se rossz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://igenember.blog.hu/api/trackback/id/tr292664159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása