HTML

Minden aminek van kezdete, van vége is

Igen! |1,0,0| |0,1,0| |0,0,1| = a válasz Anderson úr kérdésére.

Friss topikok

  • Lacka929: Az utóbbi időben kevesebbet ivott, biztos azért döntött úgy, ahogy más nem döntene józanon. Krisz... (2011.04.14. 23:08) Éden Levi

Linkblog

Nokia vs. Microsoft

2011.02.15. 17:25 igenember

Na most már inkább leírom ide is, mint valahová egy hozzászólásban.

Nagyban becsülöm a Nokiát, mint céget. A végzett K&F és hardverei miatt is. A Qt libet is szépen karban tartják, jól lehet vele dolgozni bármelyik platformon. Az első mobilom is Nokia volt anno, sőt cirka 150 évvel ezelőtt még volt egy ITT Nokia mjúzik centerem is lol.

Nos a múlt heti lefekszünk a Microsoftnak hír engem is, hát nem meglepett mivel már előre tudni lehetett de keményen elgondolkoztatott. Az ofc marketing duma, hogy az Andriod platformból csak a Google profitál. Mire számítanak, a WP7-ből nem csak a Microsoft fog...

A Meego-t meg megtartják kísérleti platformnak. Vicc. Na most:

1. A marketingesek előtt biztos nem tiszta, de a programozók tudják, hogy a szoftver hozza a nagy suskát. Ott lehet lehúzni a tisztelt vásárlót. Aki a hardvert adja az csak szopja a brét a fejlesztéssel és gyártással. pölö: méregdrága Microsoft Windows vs. kinai dzsunka pécé; méregdrága Sony játékszoftverek vs. pár tízezer forintos játékkonzol amiben elég processing power van, hogy nukleáris dolgokat lehessen vele irányítani; 1 Ft-os Red Bull Mobile vs. 20k Ft-s előfizetés és tartalom szolgáltatás, etc, etc, etc.

2. Ezt csak a kóderek tudják, mosdatlan földi halandók nem: bármilyen szoftvert, amit nem fejlesztenek, az a projekt megrohad. Nem elég karban tartani azaz csak debuggolni. Fejlesztetni kell mert 2 éven belül ki lehet dobni az egész kód fát a picsába. (pölö így: rm -rf /megoo)

Szóval ne tessék elhinni semmi elemzőnek, hogy a Nokiának így jó lesz. Nem lesz. A Meego halálra ítélt projekt. 2 év múlva Ballmer megveszi kilóra a Nokiát és lesznek MS Nokia mobilok, úgy mint Sony Ericsson.

R.I.P. Nokia.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://igenember.blog.hu/api/trackback/id/tr952663342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása