HTML

Minden aminek van kezdete, van vége is

Igen! |1,0,0| |0,1,0| |0,0,1| = a válasz Anderson úr kérdésére.

Friss topikok

  • Lacka929: Az utóbbi időben kevesebbet ivott, biztos azért döntött úgy, ahogy más nem döntene józanon. Krisz... (2011.04.14. 23:08) Éden Levi

Linkblog

Erzsi nem sziv Gigi

2011.02.20. 22:40 igenember

Na, szóval tegnap voltam olyan állat és belenéztem az esti VV streambe. Az RTL-es szerkesztők elfelejtették beletenni a ma esti összefoglalóba, hogy a "szerelmes" (lol) pár összekapott kicsit. Erzsi művésznő künn a kanapén aludt, míg Rácz művésznő nem tudom hol.

Arra vagyok kíváncsi, hogy mostanában hol lappang Olivér a békási proli. Hiányolom és drukkolok neki, hogy sikerüljön meglovagolni neki ezt a szelet, amit kapott. Ilyen csak egyszer van egy életben. Nem érdemes a kövi életre várni vele.

Ó és még valami, aminek szeretnék emléket állítani. Dr. Kovalcsik Ildikó alias Lilu rendkívül intelligens nő, efelől 100%-ban meg vagyok győződve. De ha nem tanul meg másokat kicsit szekírozni, finoman rápirítani akkor inkább tegyen le a VV vezetésről. A szombati Kiválasztás retkes uncsira sikerült. Balázs vérprofi, Bucinak meg a szakmája a szórakoztatás. Vivien elfogadható, Istenes meg húzzon a picsába. Győzikéből sosem elég, Eszti meg jófej.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://igenember.blog.hu/api/trackback/id/tr552675781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása