HTML

Minden aminek van kezdete, van vége is

Igen! |1,0,0| |0,1,0| |0,0,1| = a válasz Anderson úr kérdésére.

Friss topikok

  • Lacka929: Az utóbbi időben kevesebbet ivott, biztos azért döntött úgy, ahogy más nem döntene józanon. Krisz... (2011.04.14. 23:08) Éden Levi

Linkblog

2/3

2011.04.01. 00:44 igenember

Na még valamit mára. Szóval a sok okos ember (elemzők, politológusok, etc.) elemezik a nagy büdös semmit, hogy a Fidesz így meg úgy veszít a népszerűségéből, meg tekintélyelv, meg nem vesznek figyelembe a magyar politikai életben senkit és semmit. Sem ellenzéki pártot, sem AB-t, sem költségvetési tanácsot, sem abszolút semmit. És hogy az MSZP, LMP meg a náci párt miért nem akar itt közbelépni, meg a Fidesz-alkotmány megalkotásában miért nem akarnak tapsgépet jáccani.

Na hát, kis kezüket csókolom, a Fidesznek 2/3-a van tehát mindenkire szarnak itt Magyarországon, aki nem ért velük egyet. Szívük joga, megvan a 2/3, akár a plenáris üléseket is eltörölhetnék mivel senki és semmi nem tud beleszólni most a kormányzásukba. Az MSZP-be meg nem hülyegyerekek ülnek és ez eljutott a tudatukig. Azzal is tisztába vannak (lásd Gyurcsány ATV-s nyilatkozatát), hogy ma Magyarországon hiába tépnék a pofájukat senki nem hallgatna rájuk. Ezt jól is teszik mert elég sok geci került az MSZP soraiba. A spanyol inkvizíciót és máglyahalált bele kellene írni a párt szabályzatába.

Ezért: az MSZP úgy tűnik a hazai politikai hadszínteret lecseréli az Európai Uniósra. Arra ahol a Fidesznek nincs nyomasztó 2/3-os az asztalról mindent lesöprő fölénye. Ezzel nincs semmi gond mivel jelenlegi állás szerint 2014 áprilisáig Magyarországon politikailag síri csend és hullaszag van. Úgyis mondhatnám, hogy "kuss picsába kisfiam" van mindenkinek, aki nem Fideszes.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://igenember.blog.hu/api/trackback/id/tr972790071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása