HTML

Minden aminek van kezdete, van vége is

Igen! |1,0,0| |0,1,0| |0,0,1| = a válasz Anderson úr kérdésére.

Friss topikok

  • Lacka929: Az utóbbi időben kevesebbet ivott, biztos azért döntött úgy, ahogy más nem döntene józanon. Krisz... (2011.04.14. 23:08) Éden Levi

Linkblog

Éden Szandra

2011.04.28. 23:39 igenember

Az Éden Hotel mai párválasztó ceremóniája nagyon nagyon jóra sikeredett. Szandra egy nagyon belevaló cigánycsaj. Nagyon imádom. A fiúk döntése miatt Jennifer ment haza eloször. Őneki már régóta kiállt a rúdja a hotelbol, gyakorlatilag hetek óta semmit nem mutat magából, talán csak a hisztijeit. Aztán Szandra egy frik-frakkot nyomott le a srácok mögött és cselesen beállt Dani a búza #2 mögé, kiejtve ezzel Krisztát. A dolog érdekessége az, hogy a tegnapi főzőversenyt pont Kriszta nyerte meg, aki ezzel azt a nyereményt kapta, hogy az ő fiúja mögé nem állhat be a két új lyány (Detti és Linda). Viszont a borítékos játékot Szandra kockáztatta be, amivel hatalmasat nyert: védettséget. A többi kurva utána azt nyilatkozgatta, hogy ők is fel akarták venni a borítékot de azt már Szandra kisajátította. Ellenben a visszajátszásokban látszott, hogy Szandra többször is megkérdezi, hogy akarja-e még valaki kibontani a borítékot. Mindenki kategorikusan kijelentette, hogy nem. Szóval hülye picsák ne hazudjatok, a kamerák mindent látnak!

Kellemes volt ez a hét. Ahogy az előzetesben láttam a jövő hetet is Szandra-Ádám a búza #1 összecsapása fogja tematizálni. Nagyon jó volt most az Éden Hotel. Remélem a műsor folytatása is hasonlóan jól fog sikerülni. Szandrát ki ne ejtsétek nyomik! ^^

Még annyit, hogy elég érdekes nézni Niki sóvárgását a szex után. Gondolom elég keményen irigykedik Szandrára azért, hogy ő azzal dugatja meg magát akivel akarja. Azt javallanám Nikinek, hogy talán ne egy búza srácnál keresse a boldogságot. Adám párja Dani, akivel már smároltak is.

Természetesen semmi bajom sincs a melegekkel! Vannak olyan barátaim akik nyíltan vállalják hogy melegek. Mindössze csak az van, hogy én nem vagyok meleg.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://igenember.blog.hu/api/trackback/id/tr542863379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása