HTML

Minden aminek van kezdete, van vége is

Igen! |1,0,0| |0,1,0| |0,0,1| = a válasz Anderson úr kérdésére.

Friss topikok

  • Lacka929: Az utóbbi időben kevesebbet ivott, biztos azért döntött úgy, ahogy más nem döntene józanon. Krisz... (2011.04.14. 23:08) Éden Levi

Linkblog

Aratás

2011.05.13. 00:55 igenember

A tegnap esti arató ünnepségen Szandra összeszedte minden bátorságát és hazaküldte Danit az Éden Hotelből. Sztem már a múlt héten ezt kellett volna csinálnia de akkor még kicsit fosott ettől a feladattól. Viszont a szerkesztők megadták a lehetőséget Ádámnak és a sunyi Kristófnak, hogy beáldozhatják magukat és akkor ők távoznak Dani helyett. Kristóf természetesen lapított, mint szar a fűben, míg Ádámban győzött a meleg büszkeség és bevállalta a dolgot.

Ádám a ma esti interjúban tagadta, hogy meleg vagy bi és azt, hogy miért nem döngette meg Nikit a világgazdasági válsággal magyarázta (lol...).Nem tudom Dani kinek a felszopó legénye a stábból de az brutális, hogy képtelenség őt kiejteni a játékból. Ha én szerkeszteném a műsort akkor másnap visszaküldeném Ádámot és Danit a Liszt Ferenc Repülőtér Budapest-Ferihegyig rugdosnám. Ugyan én Szandrának drukkolok de nagyon szórakoztatott az ő és Ádám konfliktusa.

Még egyszer semmi gondom sincs a melegekkel!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://igenember.blog.hu/api/trackback/id/tr532899767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása